Vesti

Punom parom u nastavak takmičenja

Vikend koji je iza nas ARKUS liga iskoristila je za održavanje Skupštine Asocijacije kao i da obavi radne sastanke sa klubovima i službenim licima.
Na 3. sednici Skupštine Asocijacije rukometnih klubova super lige podneli su izveštaje o radu predsednik upravnog odbora Milan Đukić i rukovodstvo lige. Svi izveštaji su jednoglasno usvojeni.
Pored izveštaja o radu za prethodni period usvojeni su i izveštaj Nadzornog odbora i finansijski izveštaji za 2019. i plan rada i finansijski plan za 2020. godinu.
Pored Skupštine ARKUS-a odžani su radni sastanci sa predstavnicima klubova (direktorima i sekretarima), gde se analizirala saradnja u prethodnom periodu, ali i predstavio plan za naredni period.
Takođe je održan radni sastanak sa trenerima koji rade u klubovima ARKUS lige. Na sastanku se pričalo o pravilima rukometne igre kao i o primeni istih.
Radni sastanak održan je i sa kontrolorima i delegatima gde se analizirao rad službenih lica u dosadašnjem delu sezone. Rukovodstvo lige je delegatima i kontrolorima ukazalo na pojedine propuste u radu i dalo smernice za nastavak sezone, sa željom da celokupan rad i funkcionisanje lige bude podignut na još veći nivo.