Vesti

Aleksandar Savić – novi trener ekipe Kikinda Grindex

Nakon poraza u prvom kolu ARKUS lige na Banjici, od Partizana (27:15), u Kikindi su se odlučili da angažuju novog šefa stručnog štaba.

Dosadašnjeg trenera tima sa severa Srbije zameniće Aleksandar Savić, koji će priliku da debituje imati već u vikendu koji nam predstoji, u utakmici protiv Dubočice.

„Bavili smo se već u četvrtak ekipom Dubočice. Sada nam video materijal mnogo olakšava posao i zbog toga mislim da smo uspeli lepo da spremimo utakmicu. Reč je o jednoj odličnoj, kompaktnoj ekipi“.

Kada je reč o situaciji u kojoj preuzima klub, Savić je istakao da je svestan svega, stanja u kojem je Kikinda, situacije sa igračkim kadrom ali i svim problemima koje virus korona stvara celom svetu.

„Svestan sam svega. I kada je reč o praznoj hali, to prvo znam da je publika u Kikindi uvek bila sjajna i nosila ekipu. Moja očekivanja su da idemo iz utakmice u utakmicu. Kratko sam ja tu da bih mogao da kažem nešto konkretnije ili dam bolji pregled. Situacija je specifična, moramo da uzmemo bodove iz utakmica koje nam slede – Dubočica, Spartak i Crvenka. Niko u ovom trenutku sa sigurnošću ne može da tvrdi ko će na kojem mestu završiti. Biće ozbiljna borba“, poručuje novi trener Kikinde.

Kikindu utakmica drugog kola A grupe ARKUS lige očekuje u u subotu od 18 časova, a protivnik će biti pomenuta ekipa Dubočice.