Vesti

Nedeljković: Sezona za pamćenje; Kocić: Sjajna organizacija lige

Dodelom pojedinačnih i ekipnih priznanja krunisali smo uspešno okončanu sezonu u ARKUS ligi. Za najkorisnijeg igrača plej-ofa proglašen je Miroslav Kocić, golman Železničara, koji je MVP priznanje odneo na sedam od 14 utakmica doigravanja za prvaka Srbije. Najbolji strelac je bek Rudara Nenad Nedeljković, koji je 97 puta zatresao mreže protivnika.  

Po završetku dodele priznanja, čuvar mreže Nišlija imao je samo reči hvale za celokupnu organizaciju takmičenja.

,,Ovo je, po mom mišljenju, najbolja organizacija lige u poslednjih 20 godina. Sve je bilo na vrhunskom nivou, uključujući i dodelu nagrada. Ovako nešto nije odavno viđeno u srpskom rukometu. Što se tiče rezultata mog kluba, odigrali smo jednu sjajnu sezonu. Prvu fazu takmičenja završili smo kao prvoplasirani tim B grupe, ali smo u plej-ofu, usled finansijskih problema, imali nekoliko pehova. Uspeli smo da izborimo četvrto mesto i plasman u Evropu i mislim da je to odličan rezultat. Vojvodini čestitam na apsolutno zasluženoj tituli“, poručio je Kocić.

Iza Nenada Nedeljkovića je takođe sjajna sezona, ali kako sam ističe, vrlo naporna.

,,Prethodna sezona i ova su dve najbolje u mojoj dosadašnjoj karijeri. Bilo je teško uskladiti posao i veliki broj utakmica, ali završili smo takmičenje uspešno, ostvarivši ciljeve koje smo zacrtali na početku sezone. U plej-ofu smo pokazali da nam je mesto među najboljih osam timova, a iz dobre timske igre i atmosfere proizašlo je i moje individualno dostignuće. Sada se okrećem odmoru i oporavku, a na more ću voditi devojku“.

Najkorisniji igrač i najbolji strelac plej-ofa, pored plaketa i robnih nagrada kompanije UNIT SPORT, nagrađeni su letovanjem za dve osobe u hotelu ,,Park“ u Budvi od strane turističke agencije BIG BLUE GROUP.