Vesti

Pobeda Dinama nedovoljna za prolazak dalje

Dinamo je u revanš utakmici 2. kola EHF Čelendž Kupa bio bolji od ekipe švajcarskog Berna i slavio rezultatom 28:25 (14:11). Sjajna utakmica je viđena pred punom tribinom, čak 9 golova Mladena Šotića i 7 Miloša Kostadinovića. Dinamo je kontrolisao utakmicu od samog početka, ali nisu uspeli da nadomeste minus od 4 gola razlike u prvom meču i u narednu rundu takmičenja ide ekipa Berna.

Revanš utakmicu je ekipa Metaloplastike u 2. kolu EHF Kupa, odigrala na gostujućem terenu ekipe Gorenje Velenje, gde je domaća ekipa slavila rezultatom 32:29 (15:16). Mlada ekipa Metaloplastike pružila je otpor, ali u ovom trenutku nedovoljan za preokret i prolazak u sledeću rundu takmičenja.

U španskom gradu Leonu, sastale su se ekipe Ademara i Vojvodine. Revanš utakmicu Vojvodina je otvorila dobro i na poluvreme otišla sa golom više (12:13). U nastavku je Ademar napravio seriju od 8:0 i tako sebi obezbedio značajnu prednost i lagano ušao u završnicu meča i time obezbedio prolaz u naredni krug takmičenja. Rezultat na kraju utakmice bio je 30:23 za Ademar.