Vesti

Dodeljene plakete prijateljima i sponzorima ARKUS lige

Sezona 2021/22 bliži se kraju, a ekipi Vojvodine, šampionu ARKUS lige u muškoj konkurenciji, je prošlog vikenda u Novom Sadu priređena svečana ceremonija dodele trofeja i medalja. Iskoristili smo priliku da se, pred mnogobrojnom publikom na ,,Slanoj bari", zahvalimo onima koji su pružili bezrezervnu podršku ARKUS ligi i prepoznali trud i rad Asocijacije rukometnih klubova superlige.
 
Pre svih, to je Rukometni savez Srbije, na čelu sa predsednicom Milenom Delić, koja je značajno pomogla funkcionisanju lige. Sa njenim dolaskom počele su promene, koje su bile neophodne našem sportu. Plaketu Mileni Delić uručio je Milan Đukić, predsednik Upravnog odbora Asocijacije rukometnih klubova superlige. 
 
Zahvaljujući kompaniji ,,DCP Hemigal", tokom svake utakmice mogli ste pratiti detaljnu statistiku uživo, a statistički parametri su postali nezaobilazni deo pripreme za utakmicu svih trenera u plej-ofu. Vladimir Knežić, sekretar Asocijacije rukometnih klubova superlige, uručio je plaketu Igoru Deniću iz kompanije ,,DCP Hemigal". 
 
Perun voda bila je pravo osveženje za sve naše igračice i igrače, a potencijal u zajedničkoj saradnji se tek nazire, pa spremamo i nove planove za budućnost. Dušan Živković, marketing menadžer ARKUS lige, plaketu je uručio Srđanu Marinkoviću iz kompanije ,,PERUN VODA". 
 
Ovim putem još jednom se zahvaljujemo Rukometnom savezu Srbije i svim sponzorima na pruženoj podršci i zajedničkoj želji da rukomet u Srbiji raste i napreduje na svim nivoima, kako na terenu, tako i van njega.