Vesti

Slavko Krnjajac zadovoljan debijem na klupi Naise: Imam samo reči hvale za svoje igračice

Rukometašice Naise tokom zimske pauze dobile su novog šefa struke. U pitanju je Slavko Krnjajac, koji je u Niš stigao iz Nove Pazove, gde je sa klupe predvodio Mladost NP. Nišlijke su prvi deo sezone završile u zoni ispadanja, na devetom mestu na tabeli. Utisak su popravile već u prvoj utakmici posle pauze, kada su ,,otele” bod Bekamentu BB na gostujućem terenu (20:20).

,,Prezadovoljan sam izdanjem svog tima u Aranđelovcu. Odigrali smo odlično prvo poluvreme (10:13), dobro se držali i u nastavku, što nam je donelo bod koji ohrabruje. Radili smo zajedno svega 20-ak dana, tako da mogu biti samo zadovoljan onim što su devojke pokazale. Odbrana je funkcionisala kao sat, u napadu smo imali malo više problema, ali vremenom će sve to doći na svoje. Nama su najbitnije utakmice kod kuće, a svaki bod koji osvojimo na strani je dobrodošao“, istakao je novi trener Naise.

Nišlijke su potom, pobedom nad Topličaninom, obezbedile plasman u četvrtfinale Kupa Srbije, gde će se sastati sa Jagodinom.

,,Imam samo reči hvale za svoje devojke. Spremne su da rade, da se dokazuju, da dokažu i meni, a i drugima, da zaslužuju mnogo više od tog mesta na kom su završile prvu polusezonu. Mislim da će igrati sve bolje i bolje kako vreme bude odmicalo. Stvorili smo super konekciju i verujem da ćemo nastaviti da beležimo dobre rezultate“, zaključio je Slavko Krnjajac.