Vesti

Tamara Kocić: Čast mi je što sam deo reprezentacije na SP

Rukometna reprezentacija Srbije otvorila je Svetsko prvenstvo u Španiji na najbolji mogući način. Naša selekcija je zabeležila dve pobede na isto toliko mečeva, a na raspolaganju Urošu Bregaru su i dve igračice koje nastupaju u ARKUS ligi. 

Jedna od njih je Tamara Kocić, levo krilo Bekamenta BB, koja ne krije uzbuđenje zbog činjenice da je najmlađa u ekipi. 

,,Čast mi je što sam pozvana i što sam deo seniorske reprezentacije na jednom ovako velikom takmičenju. S obzirom na moje godine, sam nastup na SP smatram velikim uspehom. Srećna sam što sam ovde i imam priliku da učim od svojih saigračica, tako stičem divno iskustvo do kojeg je teško doći. Mnoge igračice pratim i divim im se, nisam ni sanjala da ću se tako brzo naći na istom mestu sa njima", ističe naša reprezentativka rođena 2003. godine. 

Naredni meč selekcija Srbije igra u utorak od 20:30, a protivnik će joj biti Rusija, sa kojom će se boriti za prvo mesto u grupi. 

,,Nastavićemo da dajemo sve od sebe i u nastavku prvenstva. Svakodnevno analiziramo protivnike i u svaku utakmicu ulazimo spremne. Iako smo već obezbedile plasman u drugi krug takmičenja, neće nam nedostajati motivacije protiv Ruskinja. Biće sve uzbudljivije kako prvenstvo bude odmicalo, zato ostanite uz nas", poručila je Tamara Kocić za zvanični sajt ARKUS lige. 

Foto: IHF/RFEBM - J. Navarro