Vesti

Trofej Kupa dobija novog vlasnika: Radnički, Dinamo i Partizan u polufinalu

Posle večerašnjih četvrtfinalnih utakmica, poznata su tri od četiri učesnika polufinala Kupa prof. dr Branislav Pokrajac. Mesto među četiri najbolje ekipe obezbedili su Radnički, Dinamo i Partizan, koji su slavili u gostima, a trofej će dobiti novog vlasnika jer je eliminisana Metaloplastika Elixir, prošlogodišnji osvajač.

Rukometaši Radničkog su punih 56 minuta jurili rezultat, a onda napravili potpuni preokret protiv Kikinde Grindex, predvođeni golgeterski raspoloženim Milošem Barudžićem – 28:30 (18:15).

Oko 1.000 ljubitelja rukometa u Leskovcu je uživalo u duelu Dubočice 54 i Dinama, a pobedu su odneli Pančevci, uz zapaženu ulogu golmana Nemanje Marjanovića – 25:28 (13:14).

Egal utakmicu gledali smo u Šapcu, gde je Partizan odneo pobedu protiv Metaloplastike Elixir, zahvaljujući odbranama Andreja Trnavca u poslednjim minutima – 30:31 (17:16).

Poslednji meč četvrtfinala Kupa prof. dr Branislav Pokrajac igra se prvog marta, kada će Šamot 65 i Vojvodina odmeriti snage u Aranđelovcu (19:00).